کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم
سرخط خبرها

۷۰ متخلف کنکور در جلسه امتحان شناسایی شدند| واکنش سازمان سنجش به بازگشت متخلفان به دانشکده‌های پزشکی

  • کد خبر: ۱۱۴۹۴۸
  • ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
۷۰ متخلف کنکور در جلسه امتحان شناسایی شدند| واکنش سازمان سنجش به بازگشت متخلفان به دانشکده‌های پزشکی
رئیس سازمان سنجش گفت: تاکنون ۷۰ متخلف در کنکور ۱۴۰۱ شناسایی شده‌اند که به آن رسیدگی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرسول پورعباس در حاشیه بازدید از حوزه کنکور سراسری ۱۴۰۱ در دانشگاه شهیدبهشتی در جمع خبرنگاران گفت: روز گذشته یکی از بهترین آزمون‌های این سال‌ها بود و ۷۰ مورد تخلف در سر جلسه امتحان به کمک دستگاه‌های آشکارساز پیدا کردیم.

وی گفت: این اطمینان را به داوطلبان می‌دهیم که هر تقلبی پیدا می‌شود.

رئیس سازمان سنجش گفت: اولین عکسی که دیروز از جلسه بیرون آمده ساعت یک و نیم ظهر و یک عکس از یک صفحه دفترچه بود. تا ساعت یک و نیم هیچ گونه نشانه‌ای از عکس گرفتن پیدا نشد.

وی افزود: روز آزمون هنر که کنترل‌ها کمی ضعیف‌تر بود ساعت ۱۲ و نیم یک عکس منتشر شد.

پورعباس تاکید کرد: موبایل در همه حوزه‌ها با دستگاه‌ها پیدا می‌شود و کسی نمی‌تواند موبایل را داخل حوزه بیاورد.

وی خاطرنشان کرد: نمی‌خواهیم فضا را امنیتی کنیم، اما از منظر داوطلب فضا باید آرامش بخش باشد و بداند تلاشی که کرده است به نتیجه می‌رسد.

رئیس سازمان سنجش افزود: دیشب یک تیم فروشنده وسایل الکترونیکی برای تقلب در کنکور شناسایی و دستگیر کردیم که این تیم از آذربایجان تا خراسان گسترده بودند.

وی گفت: از پلیس و ضابطان قضایی تشکر ویژه داریم. این دستگاه آشکار ساز توسط جوانان نخبه در دانش بنیان‌ها ساخته شده است.

پورعباس در واکنش به برخی مطالبی که درباره بازگشت متخلفان کنکور سال‌های گذشته به دانشکده‌های پزشکی گفت: این افراد جوانان کشور هستند به آن‌ها نگوییم متخلف بهتر است.

وی گفت: سازمان سنجش در گذشته به آزمون برخی افراد شبهه وارد کرده بود. این اتفاق در آخرین روز‌هایی دولت قبل اتفاق افتاده بود.

رئیس سازمان سنجش اظهار داشت: مشاهده شد که ۲ تا ۳ هزار نفر درگیر این موضوع شده بودند. آزمون آن‌ها شبهه ناک اعلام شده بود.

وی گفت: منطق حکم می‌کند در آزمونی که ۲ تا ۳ هزار نفر مشکل داشته باشند آزمون مشکل دارد.

پورعباس افزود: من به همه پاسخگو هستم و وجدانم هم راحت است و در این مورد پاسخ می‌دهم.

وی یادآور شد: پیش از این یک سامانه‌ای به اسم اعلام تخلف ایجاد شده بود که ما آن را تعطیل کردیم. در این سامانه تعداد زیادی موارد گزارش مردمی بود که به طور مثال فردی با فلان رتبه قبل از آزمون سوالات را خریده است. ما در مرحله اول گفتیم این گزارش کجا راستی آزمایی شده و گفتند هیچ کجا.

رئیس سازمان سنجش افزود: تعداد خیلی از این موارد بدون راستی آزمایی و تایید نهاد‌های معتبر بودند که پرونده آت‌ها را مختومه کردیم.

وی گفت: تعدادی هم بودند که از آن‌ها ابزار گرفته شده بود و یا رد و بدل پول داشتند و از آن‌ها کلاهبرداری شده بود که این افراد گزارش ضابط قضایی داشتند. همه این افراد قبولی شان ابطال شد و تا ۵ سال محروم شدند.

پورعباس تاکید کرد: از این افراد فردی که دانشجو باشد نداشتیم. طبق قانون ۴ ماه وقت داریم فرد متخلف را تعیین تکلیف کنیم و بعد از این مدت متعرض کسی نخواهیم بود.

وی افزود: تعدادی متعلق به سال‌های ۹۸و ۹۹ بودند که طبق قانون نمی‌توانستیم با آن‌ها برخورد کنیم. مواد ۱۰ و ۱۱ قانون باهم متفاوت هستند.

رئیس سازمان سنجش با اشاره به گزارشی درباره تقلب در آزمون گذشته تاکید کرد: این گزارش سیاسی است و سازمان سنجش هم سیاسی نیست ما امانتدار مردم هستیم. برای حفظ امانت برای ورود و خروج دانشگاه تلاش می‌کنیم. ما امنیت آزمون و آبروی سازمان سنجش را فدای جریانات سیاسی نمی‌کنیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->